Medžugorje mi pomohlo pochopit Evangelium

21.08.2013 17:43

(www.medjugorje.hr)

Stefano Rotondo je lékař z Itálie. O Medžugorji slyšel již na počátku zjevení, ale prvně putoval ke Královně Míru již v roce 1983. POdával nám svědectví o tom, že se jeho život potom od základů změnil.
 „Tehdy jsem pochopil, že je velmi důležité najít Boha tam, kde žiji a že mohu najít radost prostého setkání s Bohem. Přijel jsem poprvé v 1983. roce, a Medžugorje je dnes pro mne tam kde žiji. Pomohlo mi pochopit Evangelium a žít ho v každodenním životě.
Tady jsem se naučil poslouchat, naučil jsem se co je ticho; naučil jsem se přijímat sebe samého. Prostě, začal jsem svoje srdce otevírat Bohu“ - svědčí dr. Stefano jehož rodina po jedné pouti do Medžugorje s dalšími dvěma rodinami založila modlitební skupinu. Navíc už čtyři roky přivážejí poutníky do Medžugorje: v hloubi srdce jsme toužili pokračovat v modlitbě tam, kde žijeme, a tak jsme se, my tři rodiny, začaly modlit společně růženec a pokračujeme v tom pravidelně. Pocítily jsme, že Panna Maria vchází do našeho domu a přeje si, abychom i další přiváděly do Medžugorje.

 

 

 

Webshop

České KNIHY vydávané, prodávané a zasílané

medžugorským informačním centrem

Mir Medžugorje

medjugorje.store/czech

+ + +

Pokud čerpáte materiály z těchto stránek, uveďte adresu tohoto webu

+ + +

Některá videa otce Šebestiána

Pozdrav z Medžugorje

O Fatimě

MODLITBA NA PODBRDU

Kontakt

Medžugorje, Bosna a Hercegovina 0038763344671, 00420604119931 monikamed@seznam.cz