P. Charles z New Jersey vděčí Medžugorji za mnohé

13.09.2013 13:09

Otec Charles Colazzi z New Jersey je v Medžugorji po deváté.

Vyprávěl nám o svém životě, o kněžském povolání, a o zážitcích z Medžugorje. Sem přišel prvně se skupinou mladých, když mu bylo šestnáct roků.

Říká, že prostě zakusil krásu tohoto místa: „Jako mladík jsem  chodil do kostela, ale neměl jsem zrovna rád svoji víru. Když jsem byl v Medžugorji byl zážitek modlitby tak mocný, že mne opravdu změnil. Po návratu jsem si zamiloval modlitbu, věnoval jsem čas klanění a modlitbě růžence téměř každý den“.

O čtyři roky později vstoupil do semináře a stal se knězem. Znovu se vrací do Medžugorje. „Všechno jsou to překrásné zážitky. Řekl bych, že jsem se zamiloval do Panny Marie a do Ježíše. Každý zažije něco jiného. Ať je to vnitřní uzdravení, pocit blízkosti a lásky, ale také  zázraky, protože my všichni vidíme některé věci a cítíme to. Zpovědi v Medžugorji jsou velmi významné. Lidé jsou jiní, když se vrátí domů. Obyčejně lidé, kteří se zpovídají tady často něco pocítí, nezřídka se jim život zcela promění a je cítit síla zpovědi, dobrých zpovědí těch, kteří dvacet, třicet roků bloudili. Pro mne, kněze je to vrchol v Medžugorji, protože je to tak krásné a užitečné“  – řekl otec Charles.


 

 

Webshop

České KNIHY vydávané, prodávané a zasílané

medžugorským informačním centrem

Mir Medžugorje

medjugorje.store/czech

+ + +

Pokud čerpáte materiály z těchto stránek, uveďte adresu tohoto webu

+ + +

Některá videa otce Šebestiána

Pozdrav z Medžugorje

O Fatimě

MODLITBA NA PODBRDU

Kontakt

Medžugorje, Bosna a Hercegovina 0038763344671, 00420604119931 monikamed@seznam.cz