V Medžugorji děkuji Matce Boží za záchranu.

03.04.2016 19:04

Před osmi roky nastala veliká proměna v mém životě.

Byla jsem mladá, zdravá, krásná, chytrá, měla jsem zaměstnání, přátele, dobré a užitečné rodiče, svůj automobil – všechno co by si někdo mohl přát, ale jsem se cítila nějak nespokojená, smutná a byla jsem nešťastná. Něco mi chybělo, a nevěděla jsem co.

Při návratu domů ze zaměstnání jsem prožila těžkou dopravní nehodu. Automobil proletěl křižovatkou na červenou na výjezd z vedlejší silnice a strhl mne. Jenom zázrakem Božím jsem přežila.

V okamžiku neštěstí, těsně před převrácením automobilu a odrazem, jediné na co si vzpomínám bylo, že jsem vykřikla: „Matko Boží, pomoz mi!” a pocítila jsem tehdy jako by mi něčí ruka přidržela hlavu a zachránila mne od jistého zlomení vazu a smrti. Byla to ruka Panny Marie. Slunný čas zaměnily první kapky deště. Když jsem se probrala k vědomí, visela jsem v pásu hlavou dolu, automobil byl na střeše, a jenom moje sedadlo zůstalo nedotčené. střecha v místě spolujezdce byla proražená dopravní značkou, a auto stálo na okraji kanálu. Od síly nárazu a vysoké rychlosti se rozpadl růženec na kousky. Z auta mne vytáhlo pět dobrých lidí, kteří jeli za mnou. Nikdo nevěřil, že jsem vyvázla jen s malými odřeninami.

Po zotavení jsem jela poděkovat Matce Boží do Medžugorje. Výročí mého neštěstí je 31.3., je to moje druhé narození. Připomíná mi to, že je život nekonečný Boží dar pro nás lidi a že si ho musíme vážit a trpělivě bojovat se všemi těžkostmi. S vírou a modlitbou všechno získává svůj smysl, a každým krokem jsme blíž novému vítězství. Jsem vděčná Bohu a Matce Boží za všechno co mám, protože se v jednom okamžiku může všechno změnit. Vzpomeňme si na to, když je nám těžko.

Boží láska je nesmírná!
Matko přemilostivá, modli se za nás!

(Medjugorje-info)

Ivana