V Medžugorských zjeveních nastala významná změna

18.03.2020 22:47

Dnešního dne, 18. 3. 2020, došlo k veliké změně pro celé Medžugorje, pro celý svět i pro mnohé věřící, kteří každého druhého v měsíci putovali na úpatí Kopce zjevení, na místo u Modrého kříže.

Tedy,  dozvěděli jsme se, že vizionářka Mirjana Dragičević Soldo už nebude mít veřejná zjevení a nebude ani dostávat poselství, která jí Panna Maria dávala. Tato zjevení trvala od  2. srpna roku 1987 až do dnes.

Připomínáme, že vizionářka Mirjana měla každodenní zjevení od 24. června 1981 do 25. prosince 1982. O těch Vánocích Panna Maria Mirjaně oznámila, že už se jí nebude pravidelně (denně) zjevovat, ale zanechala jí dar, že jí může vidět na svoje narozeniny, a to až do konce života. Tak se dnes, na své narozeniny, asi ve 14 hodin, ve svém rodinném domě, za přítomnosti členů rodiny, Mirjana od Panny Marie dozvěděla, že už nebudou zjevení druhého v měsíci.

-------------------------------------------------------------------------------

Mirjana Soldo vyprávěla, jak jste slýchali ve svědectvích při poutích v Medžugorji a jak je zapsáno i v její knize („MOJE SRCE ĆE POBIJEDITI“ /Matica hrvatska Čitluk, 2016., str. 142.):

„Panna Maria mi dala i jeden drahocenný dar. Řekla mi, že se mi bude zjevovat jednou do roka,18.března, do konce mého života. Dne 18. března jsou mé narozeniny, ale Panna Maria nevybrala  to datum z toho důvodu. Pro ní se moje narozeniny neodlišují od narozenin kohokoli jiného. Teprve když se začnou dít události, které jsou v tajemstvích, lidé pochopí proč Ona vybrala 18.března, a význam toho data bude všem jasný.

Připomeňme si první podobný bolestný (jak sama zdůrazňuje) zážitek, který jí zůstal v paměti, když jí Panna Maria o Vánocích 1982. roku  řekla že už nebude mít pravidelná denní zjevení.

"První měsíc mi bylo opravdu  těžko. Na to mne i Panna Maria upozornila. Upadala jsem do těžkých depresivních stavů. Všemu jsem se vyhýbala, zavírala jsem se do svého pokoje, kde jsem stále očekávala Pannu Marii. Plakala jsem a volala  jsem ji. Cítila jsem její pomoc a očekávala jsem, kdy přijdou moje narozeniny...", sdělovala tehdy Mirjana.

Už tehdy Panna Maria předem ohlásila svůj odchod, což potvrdila podruhé i dnes.

"Mirjano, vybrala jsem tě a řekla ti vše potřebné. Přenesla jsem i na tebe mnohé hrůzy, které je třeba, aby jsi důstojně snášela. Mysli na mne a na to kolik i já kvůli tomu prolévám slzí. Vždycky máš být statečná. Rychle jsi pochopila moje poselství, a tak musíš pochopit i to, že já musím odejít. Buď statečná...!"

Mirjana doposud v sobě slyšela hlas Panny Marie, také jí viděla a modlila se s ní za nevěřící.

(medjugorje-info.com)