V Tanzanii zastavili Koronavirus modlitbou

16.12.2020 13:36

"Osoba na fotografii je John Magufuli, prezident Tanzanie. Když na jaře vypukla první vlna korony, prezident John vyzval lid k třem dnům modlitby za to, aby pandemie skončila ", píše na facebooku Fra Ivica Janjić. Jeho zprávu přinášíme celou.

‘V Tanzanii, státě s více než 50 miliony obyvatel, počet nakažených stoupl na pouhých 509. Ne jen, že už na jaře skončil nárůst počtu nových případů, ale ani při podzimní vlně Tanzanie nemá další nakažené. 

Prezident Magufuli, po skončení korony ve své zemi prohlásil: “Nemoc Korona je eliminovaná díky Bohu. (…) Věřím a jsem si jist, že mnozí obyvatelé Tanzanie věří, že to vykonal Bůh (…) Chci poděkovat obyvatelům Tanzanie za jejich víru. Modlili jsme se a postili jsme se za to, aby nás Bůh zachránil od pandemie, která postihla naší zemi a svět. A Bůh nám odpověděl.”

Je pozoruhodné, že tuto zprávu nešířilo ani jedno chorvatské masmédium (alespoň já jsem to nenašel). Veliký je Bůh k těm, kteří v Něj doufají! Mocný je Bůh. Jenom je otázka – kolik my spoléháme na Jeho pomoc? 

Rozšiřte tuto zprávu, ať nezapomínáme, že Bůh žije i dnes!’, uzavřel svoji zprávu fra Ivica Janjić.

(medjugorje-info.hr)