Zážitek obrácení v Medžugorji

07.07.2016 16:06

(www.medjugorje.hr)

Zvonko Smukavić, který pochází z místa Jugovec u Karlovace, a žije a pracuje přes čtyřicet roků v Kanadě, přijel do Medžugorje na 35. Výročí mariánských zjevení. Je to již jeho pátý příjezd do Medžugorje. Poprvé přijel v roce 1982., na první výročí mariánských zjevení, kdy jak dosvědčuje, zažil obrácení.

 „Přijel jsem sem, abych se modlil za nemocného otce. Přišel jsem na farní úřad a setkal jsem se s knězem, který se mi představil jako fra Slavko Barbarić. On mi navrhl, abych šel do kaple, kde bylo zjevení. Bylo tam všech šest vizionářů. To mne velmi potěšilo, a později mnou i velmi otřáslo. Plakal jsem celou dobu. Od té doby až do dnes jsem misionář Medžugorje, tak mne nazvali. Mluvím o zjevveních, jak jen mám příležitost. Lidé jsou nadšení. V těchto dnech můžeme vidět, že je tu celý svět. A jenom bych navrhl těm, kteří nejsou na dobré cestě, aby přišli do Medžugorje.

Všechny události v Medžugorji jsou důležité, je pro mne podstatné účastnit se mše svaté, modlit se růženec, vystupovat na kopce. Nesmíme se uvolňovat, musíme se snažit jít kupředu ve víře“, řekl pan Smukavić.

 

 

Webshop

České KNIHY vydávané, prodávané a zasílané

medžugorským informačním centrem

Mir Medžugorje

medjugorje.store/czech

+ + +

Pokud čerpáte materiály z těchto stránek, uveďte adresu tohoto webu

+ + +

Některá videa otce Šebestiána

Pozdrav z Medžugorje

O Fatimě

MODLITBA NA PODBRDU

Kontakt

Medžugorje, Bosna a Hercegovina 0038763344671, 00420604119931 monikamed@seznam.cz